Schaakgigant zakelijk


Wij van schaakgigant.nl, onderdeel van spellenwinkel spelletjesgigant.nl, richten ons niet alleen op particulieren maar ook op verenigingen, scholen en bedrijven. Zoekt u een passend relatiegeschenk voor uw klanten en/of relaties, dan kunt u ook bij ons terecht. Zo leveren wij voor bedrijven o.a. kerstpakketten en voor scholen  spellenpakketten voor de onder- en bovenbouw. Als bedrijf of school bent u bij ons aan het goede adres als het gaat om grote bestellingen. Bij grote aantallen kunnen we leuke kortingen geven.

Bedrijven
Wilt u uw klanten of medewerkers eens verwennen met een leuk spel? Wij hebben dan ongetwijfeld voor uw branche leuke en toepasselijke spellen in ons assortiment. Het inpakken van de cadeau's en de distributie daarvan doen wij graag voor u. U kunt te allen tijde een vrijblijvende offerte aanvragen.

Verenigingen
Bent u als schaakvereniging toe aan het vervangen van het spelmateriaal? Ook u bent dan bij ons aan het juiste adres. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan schaakstukken, schaakborden of schaakklokken. Ook u als vereniging kunt uiteraard vrijblijvend een offerte aanvragen.

Aanvragen offerte
U kunt via een vrijblijvende offerteaanvraag opvragen welke korting wij u kunnen geven en wanneer wij de producten kunnen leveren. Zodra u akkoord gaat met ons voorstel dan zullen wij uw bestelling met zorg afhandelen.