REVOLUTIONAIRE SCHAAKCOMPUTER


REVOLUTIONAIRE SCHAAKCOMPUTER
Het meest interessante en unieke aspect van deze innovatieve schaakcomputer is het slimme algoritme dat automatisch zijn speelsterkte aanpast aan je speelsterkte. Het geeft je een eerlijke kans om te winnen en het speelt als een natuurlijke menselijke tegenstander. Spelen met dit speeltje is een leuke schaakervaring.
De schaakcomputer dient ook als een perfect hulpmiddel om schaken te leren door middel van training en het analyseren van je games, het opnemen van een HINT-systeem en de optie om een spel te starten vanuit elke willekeurige positie of willekeurige opstelling op het bord. De schaakcomputer is het perfecte formaat schaakbord, klein genoeg om op je tafel te passen, maar groot genoeg om een geweldige schaakervaring te bieden.
Het product is een typisch DGT-product dat de beste schaakpresentatie combineert met technische innovaties in een mooi en uniek ontwerp. DGT presenteerde deze innovatieve schaakcomputer voor het eerst op de speelgoedbeurzen in Neurenberg en New York. Het wordt eind zomer 2018 beschikbaar.