Retourneren


Afkoelingsperiode

Bij een aankoop via internet heeft u recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen. In deze periode kunt u uw bestelling zonder opgaaf van reden naar ons retourneren, mits uw bestelling ongebruikt en onbeschadigd is en verpakt in de originele verpakking. Voor speciaal voor u bestelde producten geldt deze regeling niet. Indien u uw bestelling gaat retourneren, verzoeken wij u ons hiervan te informeren. Dit kan via het contactformulier. Vermeld uw ordernummer en uw bankrekeningnummer. De retourkosten worden niet vergoed.

Retourneren

Bij schaakgigant.nl kunt u binnen 14 kalenderdagen, vanaf de dag dat u het product ontvangen heeft, een product retourneren (zichttermijn). Het product dient ongeopend en compleet te zijn en voorzien van de factuur en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking te worden geretourneerd. Producten die niet compleet of beschadigd zijn, komen niet voor restitutie in aanmerking.  De kosten van retourzending komen voor uw rekening. Niet gefrankeerde zendingen nemen wij niet aan en deze komen dan bij u terug. PostNL berekent dan een strafporti van 14 euro aan u. Bent u voornemend uw ontvangen product te retourneren, meld u dit dan aan ons. Wanneer wij het product retour hebben ontvangen, zenden wij u hiervan een bevestiging per email. Binnen 14 dagen zullen wij het aankoopbedrag aan u terugstorten.
U kunt gebruik maken van het het model formulier herroepping, deze kunt u hier downloaden, printen en opslaan.

'Sschaakgigant.nll vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.''

Annuleren

Het kan natuurlijk zijn dat u een bestelling heeft geplaatst en deze liever niet ontvangt. In dit geval neemt u zo snel mogelijk contact met ons op. Wij brengen dan geen annuleringskosten in rekening. Mocht de zending toch al onderweg zijn, dan adviseren wij u het pakket aan de deur te weigeren. Op deze manier hoeft u geen kosten te maken voor retourzenden.

Retour adres

Spelletjesgigant.nl
Afdeling Retour
Kerkstraat 100
5051 LC  Goirle
(Nederland)